Lataa Pelastusharjoittelun opas työnantajille

Lataa Pelastussuunnitelman opas työnantajille

Täytä alla oleva lomake ja lataa opas.

Käytämme yhteystietojasi palveluidemme markkinointiviestintään. Voit milloin tahansa kieltäytyä markkinointiviestiemme vastaanottamisesta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Varaudu poikkeustilanteisiin harjoittelemalla

Jokaisella työpaikalla on lakisääteinen velvollisuus laatia pelastussuunnitelma. Uhkiin varautuminen kuuluu kaikille aloille, niin pieniin toimistoihin kuin suuriin tehtaisiin. Säännöllisillä pelastusharjoituksilla voidaan vaikuttaa työntekijöiden toimintaan onnettomustilanteessa ja lyhentää reagointiaikoja. Henkilökunnan nopea ja oikeaoppinen pelastustoiminta on ratkaisevaa henkilön terveyttä uhkaavassa onnettomuudessa sekä alkusammutuksen ensimmäiset minuutit ratkaisevat, leviääkö tulipalo suuronnettomuudeksi.

Pelastusharjoittelun opas työnantajille sisältää käytännön harjoituksia ja ohjeita pelastustoiminnan tueksi. Tekstiin on koottu selkeästi ja tiiviisti olennaiset asiat, joihin nojautuen on helppo edetä turvallisuussuunnitelman ja toimintaharjoitusten suunnittelussa. Yleispätevää joka paikan suunnitelmaa ei ole mahdollista luoda. Sen sijaan tämä opas tarjoaa hyviä malleja ja ohjeita, joiden pohjalta voi lähteä helposti rakentamaan omaan toimintaympäristöön sopivaa valmistautumista poikkeustilanteisiin.

Lataa opas ja liity samalla sähköpostilistallemme. Pidämme sinut ajan tasalla pelastus- ja yritysturvallisuuden uusimmista aiheista!