Savusukellus

Savusukellus

Järjestämme savusukellusharjoituksia kylmä- tai kuumakoulutuksena. Kuumakoulutus voidaan totetuttaa joko peruskontissapistoliekkikontissa tai kuumassa palotalossa. Kylmäharjoituksissa hyödynnetään tarpeen mukaan Turvallisuuskeskuksen eri harjoitusympäristöjä, kuten kylmäsavutaloa, kemikaaliterminaalia sekä korkeallatyöskentelyn simulaattoria.

Savusukelluskenttämme palotalo luo hyvin todenmukaisen ympäristön sammutus- ja pelastamisharjoitteluun. Käyttäjät ovat kehuneet palotaloamme sen todenmukaisista olosuhteista ja muutautumiskyvystä: huoneet antavat haastetta palopesäkkeen etsintään ja talo tarjoaa uusia oppimiskokemuksia jokaiselle harjoituskerralle.

Kuumapalosimulaattorimme mahdollistaa moninaiset harjoitteet palavan rakennuksen sammuttamiseen ja soveltuvat niin peruskoulutuksiin kuin vaativimpiinkin harjoituksiin.

Koulutuksen suositeltu ryhmäkoko on 8–12 henkilöä. Harjoituspäivien sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja koulutuksiimme voidaan sisällyttää asiakkaan tarvitsema määrä pelastussukellusohjeen mukaisia harjoituksia. Ruokailu ja yöpyminen on mahdollista alueellamme.

Tule savusukeltamaan oman kouluttajan kanssa

Sopimus- ja teollisuuspalokunnat voivat harjoitella alueellamme omatoimisesti, oman kouluttajan kanssa. Mukana täytyy olla hyväksytty konttikouluttaja, ja toiminnan tulee noudattaa valtakunnallisia savusukellusohjeita.

Savusukelluskontin vuokraus sisältää:

  • kaksi omatoimista sukellusta
  • enintään 12 henkilöä
  • ruoka +10 e/henkilö

hinta 600 e/päivä.

Yhdistä koulutuspäivään useampi koulutus

Alueellamme säännöllisesti kouluttautuvat sopimus- ja teollisuuspalokunnat harjoittelevat savusukelluksen lisäksi myös muita ammattitaitoa täydentäviä pelastusmenetelmiä, kuten tie- tai raideliikennepelastamista, kemikaalisukellusta tai esimerkiksi kattotyöskentelyä. Alueellamme voi järjestää hyvinkin aidon tuntuisia onnettomuusskenaarioita, jotka valmistavat sopimushenkilöstöä vaativiin pelastustehtäviin: voimme esimerkiksi sijoittaa useita ajoneuvoja onnettomuuspaikalle tai upottaa ajoneuvo osittain pintapelastusaltaaseemme.  Tutustu kaikkiin koulutuksiimme alla olevista linkeistä.

 

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi tai tutustu koulutuskalenteriimme!

Hinta

Pyydä tarjous, niin räätälöimme paketin tarpeidenne mukaiseksi.

Muut koulutukset

Kemikaalitorjunta ja vaaralliset aineet

Koulutettava saa sovitun määrän pelastussukellusohjeen mukaisia kemikaalisukellusharjoituksia.

Lue lisää

Korkealla työskentely

Koulutettava saa sovitun määrän korkealla työskentelyohjeen mukaisia harjoituksia.

Lue lisää

Pintapelastus

Koulutuksessa tutustutaan pintapelastuksen eri tekniikoihin sekä käytettäviin välineisiin kuten pelastuslautaan.

Lue lisää

Raskaspelastus

Koulutuksessa käydään läpi kuorma-autotekniikkaa sekä kuljettajien kriisiapua.

Lue lisää

Tieliikennepelastaminen

Koulutuksessa opetellaan tieliikennepelastamista uusimmilla perustekniikoilla.

Lue lisää