Varauskalenterin käyttöohjeet

Uudessa kalenterissamme voit varata organisaatiosi käyttöön tarvitsemasi harjoittelusimulaattorit tunneittain. Kalenteri mahdollistaa myös kokonaisten harjoittelukenttien varaamisen yhdellä kerralla. Samalla voit tilata kaikki tarvittavat materiaalit, varusteet ja mahdolliset lisäpalvelut. Tutustu alla olevaan ohjeeseen etukäteen, niin varauksen tekeminen on heti ensimmäisestä kerrasta lähtien helppoa ja vaivatonta!

Luo tunnus

Jos käytät kalenteria ensimmäistä kertaa, luo käyttäjätunnus ja rekisteröidy. Hyväksymme tunnuksesi yleensä saman arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen voit tehdä itse varauksia. Jos tunnuksen luonnissa on ongelmia, voit olla yhteydessä aleksi.vihtila@pori.fi.

SIMULAATTORIT

Valitse haluamasi simulaattori, johon haluat tehdä varauksen.

Aika

Varaa aloituspäivä ja lisää käyttämäsi tunnit. Voit varata simulaattorin useammaksi päiväksi lisäämällä tunteja.

Lisäpalvelut

Täytä haluamasi lisäpalvelut, joita ovat muun muassa Turvallisuuskeskukselta lainattavat laitteet, muut varusteet ja suojavaatteet.

Sisältyvät palvelut

Lisää varaukseen harjoituksessa tarvittavat pakolliset materiaalit, kuten esimerkiksi konttiajossa käytettävät lastulevyt ja sytytysnesteet. Lisää harjoitukseen osallistuvien henkilöiden määrä (pakollinen).

Lisää varaus ostoskoriin

Voit jatkaa varaamalla muita simulaattoreita tai voit lähettää tilauksesi meille. Saat sähköpostiisi aina tilausvahvistuksen.

Varaa alue

Tutustu myös varauspaketteihimme. Voit niiden avulla varata kokonaisen kentän tai koulutukseenne räätälöidyn simulaattoripaketin. Varauspaketit löydät kalenterin etusivuilta.

Varaa palotalo